Uncategorized

Senior Project Manager

Als senior project manager ben je het gezicht van Nieuwe Koffie/ Publicis Content en het primair aanspreekpunt voor ons, onze klanten en leveranciers.

Je hebt een online marketing hart en bent inhoudelijk verantwoordelijk voor het succesvol organiseren, begroten en coördineren van klantafspraken. Het managen van contentmarketing en experience projecten is voor jou bekend terrein en je bent in staat om zowel interne als externe projecten te realiseren. Je kunt complexe projecten aan van strategie tot uitvoering en weet hoe je hierin alle stakeholders tevreden en aangesloten moet houden.

Kortom; je bent eindverantwoordelijk voor de projecten die je zelfstandig beheert en je helpt het niveau van alle projectmanagers verder ontwikkelen en stuur je de creatieve studio aan.

Publicis Content bestaat uit de labels LiquidThread, Nieuwe Koffie en Moxie. Bij Publicis Content werk je nauw samen met de specialisten uit het team. Je stapt binnen in een stabiel goed onderlegd team van ruim 20 specialisten. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze verschillende diensten. De projecten die je beheert vallen uiteen in digitale productie (o.a. dynamic creatives), content marketing, content partnerships, events en reclamewerkzaamheden. Kennis van al deze diensten is derhalve een vereiste en cross-selling van deze diensten hoort bij de functie.

Wij zoeken

Een digital project manager met minimaal vier jaar bureau ervaring. Je begrijpt hoe klantzijde werkt en waar een marketeer mee te dealen heeft en bent in staat om actiegericht mee te denken en vooruitgang te bieden.

Kortom: je spreekt alle talen van klant tot creatie en van strategie tot productie. Je laat enorme ownership zien, je bent opgewekt, proactief, professioneel, een echte verbinder en kan mensen goed in beweging krijgen.

Stuur je CV naar gezellig@nieuwekoffie.nl

© Nieuwe Koffie