Selecteer een pagina

Steeds meer ondernemers worden zich bewust van het feit dat branding enorm belangrijk is. Branding zorgt er namelijk voor dat mensen je bedrijf herkennen en, als je het écht goed doet, automatisch associaties gaan leggen. Denk bijvoorbeeld aan een beschuit, dan denk je aan Bolletje. Of koffie, dan denken al snel aan Douwe Egberts. En zo zijn er nog veel meer associaties. Misschien dat dit voor jouw bedrijf wat te hoog gegrepen is, maar dat betekent niet dat je niet aan branding zou moeten doen.

Waarom sommige ondernemers branding links laten liggen

Toch kiezen veel ondernemers ervoor om de branding van hun bedrijf niet op te pakken. Daar is eigenlijk maar één reden voor: geld. Ondernemers hebben namelijk het idee dat branding hen enorm veel geld gaat kosten. Echter is het tegendeel tegenwoordig waar.

Door ontwikkelingen in techniek is het voor bedrijven, die branding voor andere bedrijven verzorgen, veel makkelijker geworden om producten te leveren. De toename in efficiëntie maakt het voor hen goedkoper om te produceren en dit zie je terug in de prijs.

Bedrukte koffiebekers vanaf slechts €0,01

Een simpel voorbeeld zijn bedrukte koffiebekers. Het is namelijk al mogelijk om koffiebekers te bedrukken vanaf slechts €0,01! Dit vraagt dus om een kleine investering, maar kan grote resultaten met zich meebrengen.

Zo ziet het er bijvoorbeeld veel professioneler uit wanneer je klanten ontvangt en koffie aanbiedt in koffiebekers die bedrukt zijn in jouw huisstijl. Daarnaast kunnen koffiebekers ook nog eens bijdragen aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en door iets simpels als PLA bekers zorgt u voor veel minder plastic afval. De bekers zijn namelijk voorzien van een PLA coating, wat ervoor zorgt dat ze biologisch afbreekbaar zijn.

Plastic bekertjes voor evenementen of feestjes

Organiseer je binnenkort een evenement of feestje? Ook dan kunnen bedrukte bekers het plaatje helemaal afmaken. Dranken schenken in blanco bekertjes oogt natuurlijk een stuk minder leuk dan wanneer je de bekers bedrukt met jouw logo of volledige huisstijl. Deze kosten gemiddeld wel iets meer dan koffiebekers, maar alsnog betaal je vaak niet meer dan €0,02 per beker!