Selecteer een pagina

De afleveringen van Gordon Ramsay’s Oorlog in de keuken worden eindeloos herhaald; kennelijk omdat ze nog steeds goed bekeken worden. Een thema dat telkens terugkeert is de walk in of andere soorten koelingsapparatuur. Goede, degelijke koeling draagt bij aan een groot deel van de hygiëne in je keuken. Horeca koelingen en vriezers bij Horecawebstore zijn modern, duurzaam en van hoogstaande kwaliteit.

Je kent de scènes vast wel, en anders zie je ze in andere programma’s waarin de horeca op de korrel genomen wordt. Ramsay die een koelcel inloopt die uitpuilt van de etenswaren, en waar volgens de redactie het liefst rauw en bereid vlees naast elkaar staan. Je wilt dit voorkomen en controleert dus hoogstpersoonlijk elke morgen of de boel er een beetje keurig bij staat. Ook de ovens, snijmachines, werkbladen en voorraadkasten dienen gewoon brandschoon te zijn. Negen van de tien keer wordt in Ramsay’s programma de keukenapparatuur vernieuwd; niet alleen omdat ze verouderd en smerig zijn, maar simpelweg omdat moderne, duurzame apparatuur een belangrijke investering is in de motor van je bedrijf: de keuken.

Met vitrines in het publieke gedeelte van je etablissement geef je een visitekaartje af: een schone gebaksvitrine met vers bereide toetjes zal een Pavlov-reactie bij de gasten opwekken. Betere reclame om een nagerecht te verkopen is er niet. Dit geldt natuurlijk ook voor wijn- en bierkoelingen met een glazen voorkant, waarin je jouw persoonlijk geselecteerde wijnen en (speciaal)bieren presenteert. En het is helemaal geen gek idee om hier ook ingrediënten in te tonen: verse groenten, kazen, vis of vlees verkopen nog beter dan wanneer ze in de koelcel in de keuken zijn verstopt. Dan komt de kok ook eens zijn keuken uit en ontstaan er wellicht gesprekken over het product met de gasten: dat wil je graag. In Zuid-Europese landen is het heel normaal dat een deel van de voorraad in vitrines te zien is. Een serveerster of ober die de Parmezaan even uit zo’n koeling haalt om die vers boven het bord te raspen, waarom niet?

Het ligt natuurlijk geheel aan de ruimte die je pand geeft, daarop pas je je apparatuur aan. Maar het aanbod aan horeca koelingen en vriezers bij Horecawebstore biedt soelaas. In alle soorten en maten zijn er mogelijkheden tot vriezen en koelen. Een goede witte brigade zal dankbaar met het materiaal omgaan en je hebt ook wat leuks om op je social media-kanalen te tonen. ‘Check onze gloednieuwe koelingen!’