Je zult een aantal mensen vinden die als metafysische beoefenaars werken. Een van hen kan aura kleuren lezen en interpreteren voor hun cliënten. Als je geïnteresseerd bent om gebruik te maken van een dergelijke beoefenaar moet je eerst leren wat aurakleur is. Het is de vibratie van moleculen en atomen die patronen rond het menselijk lichaam creëren. Deze omvatten violet, indigo, blauw, groen, geel, oranje en rood. Niet alle mensen geloven in deze praktijk, maar het lezen van aurakleuren is een trend geworden in de moderne samenleving.

Aura kleuren zien is niet voor iedereen

Hoewel alle mensen kunnen proberen iemands aura te zien, is het resultaat meestal teleurstellend. Het slagingspercentage is vrij laag voor degenen die de gave niet hebben of degenen die dit nog nooit eerder hebben gedaan. Een gediplomeerd beoefenaar daarentegen kan deze taak goed uitvoeren. Ze zouden een cliënt voor een witte of zwarte achtergrond plaatsen en zich concentreren op een plek op het gezicht van de persoon. De beste plek om op te focussen is het voorhoofd. Dit ritueel moet minstens 1 minuut worden gedaan. Vervolgens scant de beoefenaar de buitenranden van de armen, schouders en hoofd zonder hun ogen van die vorige plek af te wenden. Er is een subtiel teken dat deze aura-lezing begint te werken. Dit is wanneer die randen helderder worden.

Aurakleuren voelen

Een andere methode die je kunt gebruiken om iemands aura te lezen, is door het te voelen. Het is gemakkelijker te voelen dan te zien. In dit geval zal een behandelaar voor een cliënt gaan staan ​​en een scanprocedure uitvoeren met behulp van handpalmen. Dit wordt gedaan op de bovenkant van het hoofd van de cliënt, dat zich op een afstand van ongeveer 17 cm bevindt. De scan gaat verder naar andere delen van het lichaam. Als er eenmaal een tintelend en knellend gevoel op de handpalmen is, betekent dit dat het scannen is gelukt.

Voordelen van het lezen van aura kleuren

Op dit moment denk je er misschien over na of je deze service wel of niet wilt gebruiken. Deze praktijk biedt echter enkele voordelen voor klanten. Het helpt je bijvoorbeeld leugenaars uit te roken. Volgens de beoefenaar liegen aura’s nooit. Dit verklaart waarom de lezer er gemakkelijk achter kan komen wanneer je gedachten faket. Dit helpt je vervolgens inzicht te krijgen in de menselijke natuur. Het hebben van een heldere aura kleur duidt op positiviteit en spirituele vooruitgang. Een donkere of grijze staat voor ziekte en onduidelijke gedachten. In sommige gevallen helpt deze meting ook bij het bepalen of diagnosticeren van ziekten. Met andere woorden, aurakleuren helpen om zowel mentale als fysieke problemen aan te wijzen.