Wanneer je gaat verhuizen heb je waarschijnlijk een grote lijst aan items, meubelen en accessoires die je écht moet hebben. Wij hebben namelijk wel zo’n lijst maar nog lang niet hebben wij alles af kunnen strepen. Op onze lijst staan namelijk enkele Dyson producten, namelijk de Dyson Air Wrap en een draadloze stofzuiger. Naast deze items zijn we ook op zoek naar een nieuwe Soundbar, Sonos systeem en een premium TV. Deze items schaffen we hoogstwaarschijnlijk aan bij Technica Nova. Zo zijn we verzekerd van de allerhoogste kwaliteit producten, goede service en garantie.

Een airfryer

Woon je in een appartement of vrijstaand huis? Er is volgens ons niets erger dan een zware frituurlucht die niet uit huis te krijgen is. Met een airfryer heb je hier gelukkig geen last van, het is daarnaast ook een stuk gezonder dan het frituren in olie. Een ander voordeel van een airfryer is de korte opwarmtijd. Na enkele minuten opwarmen is hij klaar voor gebruik. Afhankelijk van de grootte is het stroomverbruik wel erg hoog, in combinatie met zonnepanelen merk je hier echter niets van.

De stofzuiger van je dromen

Heb je nu een stofzuiger die niet goed werkt of die veel te zwaar is om steeds overal heen te sjouwen? Je hebt van verschillende merken nu draadloze stofzuigers, deze zijn licht in gewicht en hebben een accuduur die lang genoeg is om je hele huis mee te stofzuigen. De onze is helaas stuk gegaan na een ongelukje met een emmer water… We merkten beide dat we van deze stofzuiger een stuk sneller gebruik maakte dan van onze vorige. Ook is het handig om even snel de bovenverdiepingen mee te pakken dankzij het lichte gewicht.

Zonnepanelen

Deze neem je niet perse mee in je nieuwe huis maar wij adviseren ze wel om aan te schaffen. Nu de huidige prijzen voor elektriciteit en gas steeds verder stijgen is dit volgens ons een perfecte investering. Ons rendement van alle zonnepanelen ligt gemiddeld op zo’n 35 kWh per dag! Zelfs met het opladen van de auto halen wij er dit bijna nooit helemaal uit en leven we dus geheel zelfvoorzienend! Sinds het installeren zijn onze maandelijkse lasten erg gedaald, wij raden dit iedereen aan.