Heb hebben van gezichtshaar is super normaal, iedereen heeft het. Bij de een vallen de haren meer op dan bij de ander. Dat hangt af van wat jouw haarkleur is. Wanneer jij van jouw gezichtshaar af wilt, zit er niks anders op dan je gezicht te ontharen. Mannen kunnen hun gezichtshaar verwijderen met een scheerapparaat, maar vrouwen kunnen dat beter niet doen. Vrouwen kunnen beter waxen, harsen of trimmen. Bij Jansen Enterprises kan je vrouwen gadgets kopen van een goede kwaliteit. Met mooie sokken van Sokkenplaats.nl loop je er altijd leuk bij.

Wanneer hars of wax je jouw gezicht?

Een veelgebruikte manier om jouw gezicht te ontharen, is waxen of harsen. Het waxen van jouw gezichtshaar is zeer gemakkelijk. Wax wordt vaak gebruikt bij het bijwerken van je wenkbrauwen, kin en van de haartjes boven je bovenlip. Door het gebruik maken van deze ontharingsmethode, zorg je ervoor dat alle haartje met wortel uit jouw huid worden getrokken. Met waxen zorg je ervoor dat de huid wekenlang glad en haarloos blijft. Je kan ervoor kiezen om waxstrips te gebruiken met wax of hars. Je kan zelf ook jouw haren weg waxen. Voordat je hieraan begint moet je wel goed lezen hoe het moet ,want je moet de strip er op een speciale manier van jouw gezicht af trekken. Wax kan je ook gebruiken op je benen of bikinilijn. Let wel op met het gebruik van ontharingstrips op een gevoelige huid. 

Ontharingscrème

Ontharingscrème is een agressieve crème en daar moet je mee oppassen. Het is dus erg belangrijk dat je goed de gebruiksaanwijzing doorneemt voor gebruik. Het gebruik maken van ontharingscrème is wel pijnloos en snel. De crème bevat een stof dat de haar bij het haarzakje af laat breken. De haren blijven dan een paar dagen tot een week weg. Ontharingscreme geeft wel een langer resultaat dan een scheermesje. 

Welke haren in je gezicht epileer je?

Je gaat te werk met een pincet als je nauwkeurig moet zijn of er slechts een paar haartjes verwijderd moeten worden. Dit is een zeer goedkope manier om van de ongewenste haartjes af te komen zonder veel energie te moeten leveren. Wanneer je veel haartjes moet verwijderen. duurt het wel lang. Dat komt omdat je één voor één te werk gaat. Bij het ontharen met een pincet trek je ook het haartje met zijn wortel eruit. Omdat de hele wortel wordt meegenomen uit de huid, blijft het lang glad en haarloos.