Door barista koffie catering in te schakelen ontzorg je jezelf van de koffie tijdens wat je dan ook organiseert. Dit kan een groot zakelijk evenement zijn in een afgehuurde locatie, maar kan evengoed een straatfeestje zijn waar jij de organisatie op je hebt genomen of daaraan meehelpt. Hoe dan ook kun je door koffie catering de zorg voor koffie van jezelf ontnemen. Met een mobiele barista zorg je in één keer dat er voldoende lekkere koffie is om jou en al je gasten te voorzien. En dat is wel zo prettig.

De barista

Een mobiele barista is een barista die naar jouw locatie komt. Dat kan dus in een afgehuurde locatie zijn of juist ergens in de buitenlucht. Dat is maar net wat je organiseert en vooral waar je het organiseert. Een mobiele barista van Coffee on Wheels kan in Nederland en in Vlaams België ingezet worden. Je kunt er zelfs voor kiezen om een barista in te huren met een mobiele koffiebar. Je hebt dan direct een werkstation erbij voor je mobiele barista. Als je al een locatie hebt met koffievoorzieningen, kun je ook een barista inhuren zonder koffiebar.

Kwaliteit koffie

Bij Coffee on Wheels kun je in ieder geval rekenen op kwaliteit koffie catering op locatie. Een goede barista is daarvoor een mooi begin en die krijg je zeker. Daarnaast wordt er bij Coffee on Wheels gewerkt met hoge kwaliteit koffiebonen. Dat wil zeggen dat de koffie sowieso van goede kwaliteit is. Dat, in combinatie met een professionele barista, zorgt voor de heerlijkste koffie voor jouw evenement. En je hebt zelf geen omkijken meer naar het voorzien van je gasten van koffie.