Je ziet er steeds meer mensen mee rijden: de elektrische fiets. Wij snappen dat wel, want elektrische fietsen zijn echt ideaal om mee rond te rijden. Wij vertellen je in dit artikel wat meer over elektrische fietsen en we geven je een aantal goede redenen waarom jij zo snel mogelijk naar Carl Veeke Tweewielers: fietsenzaak nabij Etten-Leur moet gaan om er een aan te schaffen! 

Meer beweging

Wanneer je een elektrische fiets aanschaft, zul je waarschijnlijk minder snel de auto pakken. Langere afstanden en zware tassen zijn geen probleem wanneer je de elektrische fiets pakt, in tegenstelling tot wanneer je op een normale fiets zou gaan. Een elektrische fiets is ideaal voor alle dagelijkse bezigheden, zoals het doen van de boodschappen en een bezoekje brengen aan de stad. Daarnaast is een elektrische fiets ook voor woon-werkverkeer geschikt en hebben veel werkgevers tegenwoordig ook een fietsregeling voor de medewerkers. Zo krijg je meer beweging dan wanneer je altijd maar de auto pakt en dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je portemonnee! 

Goed voor de planeet

Doordat je minder vaak de auto pakt, omdat je meer afstanden aflegt met de fiets, zul je het milieu ook minder vervuilen. Je hoeft dus minder vaak te tanken en stoot veel minder schadelijke stoffen uit. Een elektrische fiets stoot tot wel tachtig keer minder CO2 uit dan een gemiddelde auto. Wanneer je dus wat vaker de elektrische fiets pakt in plaats van de auto, draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. 


Altijd op tijd

Met een elektrische fiets sta je nooit meer in de file en heb je veel minder last van drukte tijdens de spitsuren. Ook ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer, waar vaak sprake is van vertraging of drukte. Daarnaast heb je met een elektrische fiets, in tegenstelling tot met een normale fiets, ook weinig last van tegenwind. Hierdoor zal je vrijwel altijd op tijd aankomen op je werk of andere afspraken.

Elektrische fiets aanschaffen 

Redenen genoeg dus om vandaag nog een elektrische fiets aan te schaffen. Ga naar Carl Veeke Tweewielers en laat je adviseren over welke elektrische fiets het best past bij jouw wensen en behoeften. De ervaren medewerkers van Carl Veeke Tweewielers voorzien je graag van deskundig advies.