Als je gaat verhuizen ga je veel van je spullen uitzoeken en meenemen en sommige dingen besluit je juist weg te doen. De spullen die je mee gaat nemen moeten natuurlijk vervoerd worden, maar hoe werkt dat? En hoe zit het met de spullen die je niet houd, wat doe je daarmee? Voor veel mensen is het een grote vraag wat ze moeten doen met hun spullen tijdens een verhuizing en wat de mogelijkheden zijn. Mogelijkheden zijn er gelukkig genoeg, die gaan we in dit artikel bespreken.

Tijdelijke opslag

Je zou je spullen kunnen bewaren in een tijdelijke opslag. Dit is een fijne mogelijkheid als je bijvoorbeeld nog tijdelijk in een huurwoning zit voordat je je echte woning in gaat. Je gaat en kan natuurlijk niet al je spullen meenemen naar de huurwoning dus om je spullen in een tijdelijke opslag te bewaren is dan zeker aan te raden. Dit is ook een goede optie als je tijdens je verhuizing veel spullen hebt die je niet meer wilt. Het kan zijn dat je geen ruimte in je nieuwe woning hebt om al deze spullen te bewaren, of je vind dat niet fijn en overzichtelijk. Je kan er dan ook voor kiezen om die spullen in tijdelijke opslag te bewaren. Onderga je een verhuizing in bergen op zoom of in een van de omliggende plekken? F&S verhuizingen is dan een aangeraden bedrijf waar je terecht zou kunnen voor tijdelijke opslag.

Familie en vrienden

Een andere mogelijkheid is om je spullen tijdelijk te bewaren bij vrienden en familie. Het bespaart je geld en je weet dat je spullen op een goede en vertrouwde plek zijn. Het kan natuurlijk zijn dat je erg veel spullen ergens tijdelijk moet opslagen of dat je grote meubels ergens kwijt moet. Het is dan misschien een idee om je spullen bij 3 verschillende vrienden of familieleden te plaatsen. Het kan namelijk zijn dat iemand niet de ruimte of zin heeft om super veel of grote spullen op te bergen.

Kringloopwinkel

Als je spullen hebt die weg moeten dan is het misschien een idee om ze naar een kringloopwinkel te brengen, je bent er dan gelijk van af en je helpt de kringloopwinkel er ook heel erg mee. Houd er wel rekening mee dat je in meeste kringloopwinkels geen geld krijgt voor het doneren van je spullen. Als je liever je spullen verkoopt kan je bijvoorbeeld je spullen om marktplaats zetten. Je bent er dan alleen niet gelijk van af en je zal dan of je spullen mee moeten verhuizen of plaatsen in een tijdelijke opslag.