Tuinen zijn tijdens de COVID-19-crisis steeds populairder geworden. We zijn massaal thuis gaan werken en genieten nu volop van onze tuinen. Voorheen was een achtertuin eerder een last, dan een plek om te genieten. Nu heb je de keuze uit prachtige veranda’s, loungesets, sauna’s en luxe zwembaden. Deze kun je bijvoorbeeld aanschaffen bij Tuintrend  nabij Tilburg. De meeste tuinmeubelen kun je ook online bestellen, wij raden je wel aan om fysiek de verschillende meubelen te komen bekijken. Zo ben je verzekerd van een goede keuze en heb je achteraf geen spijt.

Loungeset

Een premium loungeset mag écht niet ontbreken in je tuin. Vaak is een loungeset een van de meest gebruikte objecten in een tuin. Hij past perfect naast je zwembad, barbeque of jacuzzi. Het is mogelijk om een complete set te bestellen zodat je een passende loungeset en diningset hebt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zodat het perfect matcht met de uitstraling van jouw tuin.

Een parasol 

Het hebben van een parasol is van groot belang. Deze biedt de mogelijkheid om te ontsnappen aan de hitte en verkoeling op te zoeken. Ook is het mogelijk om deze als beschutting te gebruiken tegen eventuele voorbijgangers of bijvoorbeeld de buren. 

De beste barbeque van de straat

Buiten  koken is voor ons een van de meest ontspannende bezigheden in de zomer. Lekker voor je beste vrienden of gezin staan grillen terwijl zij genieten van je nieuwe zwembad, jacuzzi of elkaar. Ook is het leuk om de eigen verbouwde groenten te gebruiken, een moestuin is namelijk een leuke en leerzame bezigheid voor het hele gezin!

Een veranda 

Door het plaatsen van een veranda zorg je ervoor dat je een extra zithoek hebt in je tuin. Omdat veranda’s vaak beschut zijn, kun je hier bijna het hele jaar door gebruik van maken. In combinatie met heaters en een kachel kun je zelfs in de winter gaan barbecueën. Het plaatsen van een veranda heeft nog enkele andere bijkomende voordelen. Bijvoorbeeld dat je vaker in de tuin te vinden bent, je lichaam hierdoor meer vitamine D aanmaakt en zelfs een waardestijging van je huis! Al met al is een veranda geen slechte investering.