Ieder jaar zie je nieuwe tuintrends ontwikkelen; sinds de opkomst van COVID-19 zijn we onze tuinen steeds meer gaan waarderen en gebruiken. Waar de tuinen soms werden vergeten door onze drukke levens krijgen ze nu meer aandacht dan ooit. Zo worden tuinen opnieuw ontworpen, aangeplant en worden het echte gebruiksvoorwerpen. Sommigen kiezen voor een prachtige eetbare siertuin, anderen laten hun keuze vallen op een luxe privéwellness. Heb jij grootse plannen met jouw tuin deze zomer? Ben er vroeg bij want je bent zeker niet de enige. Wat mag er in een privéwellness niet ontbreken? Precies, een bouwkundig zwembad van Waterwellness.

Eetbare beplanting en moestuinen

Tuinieren is steeds meer in trek en met name het zelf recyclen en opbouwen van een circulair systeem is razend populair. Zo kun je er ook voor kiezen om kippen toe te voegen aan je tuin, deze voorzien je in de lente en zomer van dagverse eitjes. Kruiden en groenten zijn nu meer in trek dan ooit tevoren. Fruitbomen worden ook vaker aangeplant maar omdat deze enkele jaren nodig hebben voordat ze vruchten beginnen te groeien zijn deze iets minder populair.

Een premium barbeque 

Naast het verbouwen van groente, fruit en eetbare bloemen is een plek om buiten samen te komen iets wat niet mag ontbreken in jouw achtertuin. Op die plek is het hebben van een goede barbeque van groot belang. Eten brengt mensen bij elkaar en zorgt voor een gezellige avond. Zo kun je samen met je beste vrienden de hele avond grillen, eten en een ouderwets gezellige avond beleven. In tegenstelling tot een café is de reis naar huis vanaf je tuinhuis een stuk veiliger dan vanaf de stad of het dorp. Misschien de garage toch maar ombouwen tot logeerkamer?

Zwembaden

De aanvraag voor zwembaden is groter dan ooit. De gemiddelde Nederlander heeft in de afgelopen jaren meer kunnen sparen dan ooit en wil dit nu nuttig besteden. We hebben de afgelopen zomers voldoende plezier kunnen halen uit opblaasbare zwembaden maar zijn nu toe aan iets groters. We kiezen er massaal voor om een zwembad in te laten graven en onszelf goed voor te bereiden op aankomende zomer.

Naast het gebruiken van natuursteen zijn zwembaden met een houten afwerking erg trendy. Ook hebben ze verschillende andere voordelen. Geïnteresseerd? Lees dan nu verder over houten zwembaden.