Tijdens bouwwerkzaamheden wil je jouw werknemers graag laten pauzeren. Dan komt een schaftkeet handig van pas. Spapens Verhuur kan u daarbij helpen. De schaftketen zijn zo gemaakt dat ze zelf warmte binnenhouden in de winter, zodat de bouwvakkers toch droog en warm kunnen pauzeren in de winter.  

Voorzieningen in een schaftkeet

De schaftwagens zijn goed geïsoleerd en dat is natuurlijk handig. De meeste schaftketen zijn voorzien van een klein keukentje, hal en sanitaire voorzieningen. In de schaftkeet is plek om er een tafeltje met stoelen neer te zetten. Er zijn een hoop opties die je extra kan toevoegen in een schaftkeet, zo is een kachel en sanitaire voorzieningen niet standaard. De keuken kan je voorzien van een koffiezetapparaat, dit is mogelijk omdat de schaftkeet voorzien van stopcontacten. De keuze voor een kachel is niet verplicht, maar in de winter is dat wel prettig.

Hoe krijg je een leuke sfeer in een schaftkeet

In een schaftkeet kan je tussenwanden plaatsen, zodat je meer kamers hebt. Die tussenwanden zijn handig, want dan kan je daar een opberghok of toiletunit van maken. Om te beginnen krijgt het al een heel huiselijke gevoel als je er een tafel met stoelen neerzet. Een tafel met stoelen is sowieso handig, als je de keet wilt gebruiken voor de pauzes van de bouwvakkers. Een kleed neer leggen is niet handig, want dat wordt vies. Je zou verder wat plantjes neer kunnen zetten. Bij het toilet zou je wat zeep neer kunnen leggen met een kalender. Kleur geeft ook een leuke sfeer. De keet kan ook gebruikt worden als chillplek voor jezelf, dan kan je hem helemaal verbouwen en er bijvoorbeeld een bed of bank inzetten. Als je de keet als chillplek gaat gebruiken, is het wel handig om dan een kachel erbij te kopen. Dan zou je er eventueel nog lampjes op kunnen hangen en fotolijstjes. 

Stroomvoorzieningen

Uiteraard kan een schaftkeet aangesloten worden op stroomvoorzieningen. Je zou dan eventueel je telefoon kunnen opladen in de schaftkeet. Een van de extra opties waar je uit kan kiezen bij het huren of kopen van een keet, is of je meerdere wandcontactdozen wilt laten monteren.

De beveiliging

De beveiliging in een schaftkeet is niet standaard. Je kan wel extra beveiliging regelen. De extra beveiligingsopties zijn voor sommige schaftketen wel van cruciaal belang. Ben je bang dat de keet gesloopt wordt of meegenomen wordt, dan kan u de schaftkeet het beste binnen in een loods zetten. Vervoer de keet niet met een heftruck, maar gewoon met een auto. Veel schaftketen worden leeggeroofd op een bouwplaats, dat komt omdat daar ‘s avonds weinig mensen te vinden zijn. Het verplaatsen van de schaftkeet na werktijd is niet noodzakelijk maar wel verstandig.